Tweede editie webinar voor adviseurs over collegiale in- en uitleen

Tweede editie webinar voor adviseurs over collegiale in- en uitleen

Door de coronacrisis worden veel werkgevers geconfronteerd met aanbod van of juist vraag naar werknemers. Een manier om werknemers aan het werk te houden, is door werknemers van het ene bedrijf aan de slag te laten gaan bij het andere bedrijf: collegiale in- en uitleen. NLWerktDoor probeert onder meer die verbinding tussen werkgevers tot stand te brengen. Maar hoe regel je collegiale in- en uitleen op de juiste manier? Na de succesvolle eerste editie is er op donderdag 17 september opnieuw een webinar waarin wet- en regelgeving en handige tips aan de orde komen.

Dit webinar is speciaal gericht op adviseurs in de arbeidsmarktregio’s en van werkgeversservicepunten.  In het webinar krijgt u antwoord op essentiële vragen waar werkgevers rekening mee moeten houden als ze gaan samenwerken met een ander bedrijf. Praktisch en concreet, bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, instemming van de medewerker, fiscaliteit en risico’s voor de ondernemers. Expert op dit gebied Armand Lahaije van AWVN zal de belangrijkste informatie uiteen zetten, waarna er ruim tijd is om extra vragen te stellen. Vragen waar we in het webinar niet aan toekomen worden na afloop alsnog schriftelijk beantwoord. Deelname is gratis. Kijk hier voor een impressie van de eerste editie van het webinar.

Praktische informatie
Datum:
donderdag 17 september
Tijd: 15.00-16.00 uur
Aanmelden: tot uiterlijk woensdag 16 september 16.00 uur via onderstaande knop. U ontvangt een bevestigingsmail van uw deelname met daarin een link waarmee u de bijeenkomst bij kunt wonen.

Meld u snel aan en we ontmoeten u graag online op 17 september a.s.!

Meld u nu aan!

Bent u als werkgever of brancheorganisatie ook geïnteresseerd in collegiale in- en uitleen? U bent van harte welkom bij dit webinar, maar op 15 oktober aanstaande volgt ook een editie speciaal voor werkgevers en branches. Hou deze site in de gaten voor aanmelding.

Naar alle artikelen