Artikelen

Nieuwe serie Online Banenmarkten

april 23rd, 2021|

Online banenmarkten hebben zich in deze coronatijd ontwikkeld tot een volwaardige manier om werkgevers en werknemers elkaar te laten ontmoeten. Steeds meer regio's organiseren digitale Meet & Greets en Banenmarkten. Meedoen is eenvoudig en vrijblijvend! We geven een overzicht van komende evenementen.

OntdekTECH: webinar over instroom technisch personeel

maart 11th, 2021|

De roep om vakmensen in de maakindustrie en de installatie- en elektrotechniek is gigantisch. Daarom is WerkgeversServicepunt Noord-Limburg het project OntdekTECH gestart. Op 30 maart zijn er twee webinars waarin werkgevers alles horen over de voordelen van dit project voor hen.

Webinar: praktijkverhalen collegiale in- en uitleen

februari 17th, 2021|

Wat zijn de ervaringen met collegiale in- en uitleen in de praktijk? En hoe kun je mensen die geen ervaring in de branche hebben snel opleiden voor het werk? In een webinar op dinsdag 16 maart geeft ondernemersorganisatie in logistiek en export Evofenedex een kijkje achter de schermen.

Volop Online Banenmarkten dit najaar

november 24th, 2020|

Werkgevers en werknemers matchen is in deze coronatijden een uitdaging. Steeds meer Werkgeversservicepunten zetten online evenementen in. Zo komen er Online Banenmarkten in Zwolle, Twente en Drenthe.

Jacqueline Werkt Door

november 23rd, 2020|

Ook onze favoriete manager Jacqueline voelt de gevolgen van corona. Voor team dat ze als manager bij ONX Costumer Care begeleidt, is nu niet genoeg werk meer. En uiteraard heeft ze een passende oplossing klaar.

Volop werk in de technieksector

oktober 29th, 2020|

Door corona staat de arbeidsmarkt onder druk. Maar er zijn nog genoeg sectoren die juist nu staan te springen om mensen. Zoals de techniek- en energiesector. Alliander en werkgeversvereniging WENB laten graag zien wat er mogelijk is.

Moeilijk vervulbare vacature? Meld je bij het WerkgeversServicepunt

oktober 19th, 2020|

“Veel werkgevers die ik spreek staan open voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Het WerkgeversServicePunt (WSP) biedt één kanaal, waar we bij alle vragen, verzoeken en obstakels kunnen helpen.” Sabrina van den Hoek, coördinator Perspectief op Werk bij het WSP Midden-Holland, ziet voor iedereen kansen op een snel veranderende arbeidsmarkt. “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

Personeel en machines aan de slag met NLWerktDoor

oktober 13th, 2020|

Het coronavirus legde het werk van Snijder Project Support BV goeddeels stil, maar inmiddels begint het weer iets aan te trekken. Iet Jongbloed, human resource manager bij Snijder BV, roemt NLWerktDoor, maar denkt dat het nog beter gewerkt had als ook andere bedrijven er gebruik van hadden gemaakt.