Artikelen

OntdekTECH: webinar over instroom technisch personeel

maart 11th, 2021|

De roep om vakmensen in de maakindustrie en de installatie- en elektrotechniek is gigantisch. Daarom is WerkgeversServicepunt Noord-Limburg het project OntdekTECH gestart. Op 30 maart zijn er twee webinars waarin werkgevers alles horen over de voordelen van dit project voor hen.

Webinar: praktijkverhalen collegiale in- en uitleen

februari 17th, 2021|

Wat zijn de ervaringen met collegiale in- en uitleen in de praktijk? En hoe kun je mensen die geen ervaring in de branche hebben snel opleiden voor het werk? In een webinar op dinsdag 16 maart geeft ondernemersorganisatie in logistiek en export Evofenedex een kijkje achter de schermen.

Volop Online Banenmarkten dit najaar

november 24th, 2020|

Werkgevers en werknemers matchen is in deze coronatijden een uitdaging. Steeds meer Werkgeversservicepunten zetten online evenementen in. Zo komen er Online Banenmarkten in Zwolle, Twente en Drenthe.

Jacqueline Werkt Door

november 23rd, 2020|

Ook onze favoriete manager Jacqueline voelt de gevolgen van corona. Voor team dat ze als manager bij ONX Costumer Care begeleidt, is nu niet genoeg werk meer. En uiteraard heeft ze een passende oplossing klaar.

Volop werk in de technieksector

oktober 29th, 2020|

Door corona staat de arbeidsmarkt onder druk. Maar er zijn nog genoeg sectoren die juist nu staan te springen om mensen. Zoals de techniek- en energiesector. Alliander en werkgeversvereniging WENB laten graag zien wat er mogelijk is.