Webinar voor werkgevers over collegiale in- en uitleen

Webinar voor werkgevers over collegiale in- en uitleen

‘Ik heb eigenlijk te weinig werk voor mijn medewerkers.’ Terwijl ‘wij het werk eigenlijk niet aankunnen momenteel.’ Bij NLWerktDoor horen wij dit steeds vaker van werkgevers. Een manier om mensen aan het werk te houden, is door werknemers van het ene bedrijf tijdelijk aan de slag te laten gaan bij het andere bedrijf: collegiale in- en uitleen noemen we dit.

Speciaal voor werkgevers en brancheorganisaties organiseren we dit webinar: ‘Collegiale in- en uitleen van personeel – Hoe werkt het?’ op donderdag 15 oktober van 16:00 tot 17:00 uur.

Tijdens dit webinar vertellen we waar bedrijven rekening mee moet houden als zij onderling gaan samenwerken. Maar het wordt vooral ook praktisch en concreet. Bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, over de instemming van de medewerker, over fiscaliteit en over risico’s voor de ondernemers.

Expert op dit gebied Armand Lahaije van AWVN zal de belangrijkste informatie uiteen zetten. Daarna is er ruim tijd om extra vragen te stellen. Mocht uw vraag niet aan bod komen, dan proberen we die na afloop alsnog te beantwoorden.

Dit webinar is voor alle brancheorganisaties én werkgevers toegankelijk. Deel daarom deze informatie gerust met uw leden of netwerk!

Meld u nu aan!
Naar alle artikelen