Webinar voor adviseurs over collegiale in- en uitleen

Webinar voor adviseurs over collegiale in- en uitleen

Door de coronacrisis worden veel werkgevers geconfronteerd met aanbod van of juist vraag naar werknemers. Een manier om werknemers aan het werk te houden, is door werknemers van het ene bedrijf aan de slag te laten gaan bij het andere bedrijf: collegiale in- en uitleen. NLWerktDoor probeert onder meer die verbinding tussen werkgevers tot stand te brengen. We krijgen daardoor ook veel vragen over hoe je dat precies moet regelen. Daarom organiseren we vanuit Perspectief op Werk op 16 juli een webinar: ‘Collegiale in- en uitleen van personeel – Hoe werkt het?’

Deze eerste editie van het webinar is speciaal gericht op adviseurs in de arbeidsmarktregio’s en van werkgeversservicepunten. Later volgen ook webinars specifiek voor werkgevers en branches. In het webinar krijgt u antwoord op essentiële vragen waar werkgevers rekening mee moeten houden als ze gaan samenwerken met een ander bedrijf. Praktisch en concreet, bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, instemming van de medewerker, fiscaliteit en risico’s voor de ondernemers. Expert op dit gebied Armand Lahaije van AWVN zal de belangrijkste informatie uiteen zetten, waarna er ruim tijd is om extra vragen te stellen. Vragen waar we in het webinar niet aan toekomen worden na afloop alsnog schriftelijk beantwoord. Deelname is gratis.

Praktische informatie
Datum:
donderdag 16 juli
Tijd: 15.30-16.30 uur
Aanmelden: tot uiterlijk woensdag 15 juli 15.00 uur via onderstaande knop. U ontvangt een bevestigingsmail van uw deelname met daarin een link waarmee u de bijeenkomst bij kunt wonen.

Meld u snel aan en we ontmoeten u graag online op 16 juli a.s.!

Meld u nu aan!
Naar alle artikelen