OntdekTECH: webinar over instroom technisch personeel

OntdekTECH: webinar over instroom technisch personeel

De roep om vakmensen in de maakindustrie en de installatie- en elektrotechniek is gigantisch. Daarom is WerkgeversServicepunt Noord-Limburg het project OntdekTECH gestart. Op 30 maart zijn er twee webinars waarin werkgevers alles horen over de voordelen van dit project voor hen.

OntdekTECH staat synoniem voor een slim traject waarin promotie van de maakindustrie/installatie- en elektrotechniek, een uitgekiend werving- en selectieproces (inclusief assessment) en opleiden samenkomen. OntdekTECH spreekt een brede groep werkzoekenden aan. Via een interactief online magazine en een intensieve social mediacampagne laten we werkzoekenden kennismaken met de mooie kanten van de maakindustrie en de installatie- en elektrotechniek én uw bedrijf. Geïnteresseerde werkzoekenden melden zich aan voor een kennismakingsevent: ze gaan ‘op tournee’ langs deelnemende werkgevers om live een goede indruk te krijgen van de sector en de werkzaamheden. Met een assessment toetst het WSP de motivatie, ontwikkelbaarheid en technische affiniteit van geïnteresseerde werkzoekenden. Deelnemers die het assessment goed afronden, worden voorgesteld aan de deelnemende werkgevers. Ze krijgen de kans om proef te draaien en nader kennis te maken. Is er een match tussen werkgever en een werkzoekende, dan volgt een opleiding en een contract. Opleidingskosten worden volledig gedekt door Perspectief op Werk.

Praktische informatie over het webinar
Tijdens deze online meeting praat het WSP u bij over het initiatief en het proces. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen.

Datum             dinsdag 30 maart 2021

Tijd                  Van 13.00 tot 14.30 voor de maakindustrie
Van 15.00 tot 16.30 uur voor de installatie- en elektrotechniek.

Aanmelden    Via het formulier op deze pagina: https://wspnoordlimburg.nl/ontdektech/

Naar alle artikelen