6 april Online Banenmarkt in Rijk van Nijmegen

6 april Online Banenmarkt in Rijk van Nijmegen

Ook in 2021 worden Online Banenmarkten volop ingezet om werkgevers en werknemers laagdrempelig met elkaar in contact te brengen. WSP Rijk van Nijmegen organiseert op 6 april een nieuwe editie.

De Banenmarkt richt zich op werkgevers en werkzoekenden in Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar. Werkgevers uit de regio delen hun vacatures en geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Meedoen kan door lid te worden van de LinkedIngroep. Leden ontvangen vanaf 22 maart tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname. Wilt u meedoen, maar heeft u weinig ervaring met LinkedIn en/of online solliciteren? De webinars van UWV over LinkedIn kunnen dan handig zijn. Kijk op www.onlineseminar.nl/uwv

Meerwaarde
Iris Stevens: “Ik heb nu vier keer meegedaan. De interactie tussen de leden is van grote meerwaarde. Je komt verrassende oproepen tegen van andere werkzoekenden en je kunt elkaar attenderen op interessante vacatures, bedrijven en netwerken. Zo heb ik een hele gedreven dame ‘ontmoet’ waar ik veel sollicitatie-inspiratie van krijg. Ook gaat de diversiteit van vacatures steeds verder omhoog.”

Meet Up met werkgevers uit de regio
Om nog meer interactie mogelijk te maken draait binnen de Online Banenmarkt een pilot met Meet Ups. Dit zijn online ontmoetingsessies voor werkzoekenden waarbij telkens één bedrijf centraal staat. Regionale werkgevers organiseren deze sessies speciaal voor de leden van de banenmarkt.

Meer lezen over het succes van online matching
‘Digitale kennismaking veel efficiënter’
Online matchingsevents, hoe doe je dat nou?

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 6 april
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Aanmelden: https://www.linkedin.com/groups/8955067/.

Naar alle artikelen